logokisAURAFOTÓZÁS ÉS ELEMZÉS, ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS

Rendezvényekre ezoterikus szolgáltatások

Céges partyn, farsangi bálon,karácsonykor, szilveszterkor, egészségnapon, családi napon aurafotózást és elemzést vállalok.

Az aurafotózás díja: 20 000.-Ft+27% Áfa/óra.

Az aurafotózás a kiemelt időszakokban pl. szilveszter, karácsony, decemberi éjszakai céges rendezvények alkalmával, az óradíj magasabb lehet.

Minimális megrendelési idő: 4 óra. Több aura géppel is rendelkezésre tudunk állni, amennyiben erre igény van. Mindig nagy sikere van, nagyon közkedvelt szolgáltatás.

Az alábbi szolgáltatások is igénybe vehetők a rendezvényeken.A cégek felé én szervezem és bonyolítom a megrendeléseket.

Mihályiné Jung Szilvia

www.ezoterikusrendezvenyek.hu


SZOLGÁLTATÁSOK:
 • Asztrológia (pontos jellemrajz és útmutató)
 • Grafológia (kézírás elemzése
 • Gyermekrajz elemzés
 • Angyalkártya jóslás
 • Számmisztika
 • Arc és testfestés
 • Henna festés,arc festés, csillámos testfestés
 • Swarowszky kristályos csillám festés (partyra,szilveszterre,bálokra ajánlott)
 • Tenyér jóslás
 • Tibeti hangtál terápia
 • Tarot kártya
 • Cigány kártya jóslás
 • Angyalkártya jóslás
 • Aurafotózás (testi-lelki-szellemi állapot felmérés)

 


 

AURAFOTÓZÁS ÉS ELEMZÉS

 • Testi-lelki-szellemi állapot felmérés, auraelemző géppel.
 • Megtudhatjuk milyen az auránk színe és nagysága.
 • Megmutatja milyen a személyiségünk, valamint megmutatja a csakrák(energia központok) feltöltöttségét.
 • Fény derülhet arra mi okozta betegségünket ill. lelki problémáinkat
 • Részletes szóbeli elemzés, kb.10-15 perc/fő.
 • Minden vendég kézhez kap 1 db A/4-es aurafotót,amit haza vihet magával.


Az elmúlt 15 év alatt számos rendezvényen vettem részt. A tapasztalatok alapján állíthatom, hogy minden rendezvényen, ahol részt vettem auramérési szolgáltatásom nagy sikert aratott. A rendelkezésre álló időt a mérésre jelentkező vendégek kitöltötték, a szolgáltatást maximálisan igénybe vették. Sok esetben kérték a plusz órákat, mivel nagy volt az érdeklődés. Egy géppel maximum 4 órás folyamatos mérést tudok végezni, 6 ill.8 órás mérésnél 30 perces szünettel tudom vállalni. A tapasztalatok alapján, a rendezvényen a mérésre jelentkezők a helyszínen kihelyezett órabeosztáson feliratkova jelentkeznek (sorban állás elkerülése végett). Amennyiben szükséges több géppel is rendelkezésre tudok állni.

 

ASZTROLÓGIA
astrologyAz asztrológia a csillagos égbolt hatását vizsgálja a földi élet körülményeire, elsősorban az egyes emberek adottságaira és életsorsára. A születési időpont alapján pontos jellemrajzot és útmutatót kap rövidtávra az ember.

 

GRAFOLÓGIA

grafológia képA helyszínen készített írásból ad gyors jellemrajzot a szakember. Megmondja a legjellemzőbb tulajdonságokat, főbb személyiség vonásokat. Milyen képességekkel rendelkezünk. Van-e betegségre utaló hajlamunk. Segít a párkapcsolati problémáknál, pályaválasztásnál.

 

c.kártya képCIGÁNYKÁRTYA JÓSLÁS

Sokan ismerik a cigánykártyát,de kevesen tudják,milyen gazdag jelentése van.A cigánykártya jólismert figurái,ősi összetett jelképrendszerből származnak.A jóslás utal  a múltra-jelenre és jövőre.Iránymutatást adhat  elakadt élethelyzetekben.

 

 

 

 

TAROT

jóslás-kártya-képA tarot kártya elmélyült tudatállapotokba, kimondhatatlan vágyakba, a belső erőkbe és az ember maga szabta korlátaiba enged bepillantást, más szóval az egész életen át tartó lelki és erkölcsi fejlődést mutatja be. A tarot több mint ötszáz éve ámulattal tölti el az embereket. Ez a legnépszerűbb nyugati jóslási technika.

 

SZÁMMISZTIKA

omniverzume suli  szammisztika r1un1258038594“NOMEN EST OMEN” A latin mondás szerint nevünkben a sorsunk. De nemcsak a nevünkben, hanem a születési számainkban is. Csupán erre a két adatra van szükség ahhoz, hogy a számmisztika részletes jellemtérképet adhasson, és várható sorsunkról, valamint e világban betöltött szerepünkről, missziónkról beszélhessen. 

 arc festésHENNA, ARC ÉS TESTFESTÉS

 

 

  

  henna

 

 

 

tenyérjóslás2TENYÉR JÓSLÁS

 A tenyérjóslás a kezünkön található titkok megfejtésének  művészete.Kezünk formája,a dombok a barázdák, a körmök és az ujjpercek elhelyezkedése-minden egyes elem valami újat mutat meg a személyíségünkből.A bal és a jobb kéz életünk különbözőoldalaira vonatkozóan rejt információkat. Útmutatást ad a karrier,párkapcsolat,pénzügy,egészségi állapotot illetően.Életünk jövőbeni alakulásáról is tájékoztatást kapunk.

 

hangtál2TIBETI HANGTÁL TERÁPIA

A hangtálas terápia visszaállítja a harmóniát,az emberi szervezetben.Hat a tudatra,fizikai testre és az érzésekre.Pozitív változás jön létre az emberi szervezetben.Nyugtatja a lelket, harmonizálja az egész testet.

 

 

 I Ching jóslás

 

A I Ching a Változások Könyve több ezer éves kínai szent könyv ami 64 hexagramot ábrázol.Tisztán nyerhetünk belátást saját magunk belső világába, ami segíthet a döntés hozatalban.Három érme dobásával megmutatja a pillanatnyi rezgésünket egy kérdés  vagy kiválasztott témával kapcsolatban. Az orákulum kimondottan csakis az ön jelen helyzetével van elfoglalva.Olyan, mintha egy bölcs baráttal beszélgetne, tanácsokat kapna, amivel rávilágít az utunkra. Univerzális szimbólumokkal kommunikálja a tanácsait. Nagyon pontosan megválaszolja a kérdéseket.

 

 

A rendezvényeken minden szolgáltatást elismert, a rendezvényekben jártas gyakorlott szakemberek végeznek. Az árak megállapodás tárgyát képezik. Budapesti helyszínen az árajánlat tartalmazza az útiköltséget is. Vidéki rendezvény alkalmával útiköltséget számolunk fel, előzetes egyeztetés alapján. A szolgáltatásainkról a rendezvény végén kp-s vagy átutalásos számlát adunk, 30 napos banki határidővel.

Mihályiné Jung Szilvia ügyv.ig.,tulajdonos

Michael & Jung Kft

1119 Zámori utca 8.

Adószám: 23812417-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09979107

CIB Bank:10701094-67074028-51100005

 

Kérjen ajánlatot!

Minden jog fenntartva © 2022 aurafotozas.hu