logokisAURAFOTÓZÁS ÉS ELEMZÉS, ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS

Bemutatkozás

Mihályiné Jung Szilvia vagyok, 1961. április 13.-án születtem Budapesten.

Aurafotózással és elemzéssel 15 éve foglalkozom. Rendszeresen dolgozom rendezvényeken illetve egy vagy két fős személyi konzultáción fogadom vendégeimet. Nagyon szívesen segítek az embereknek eligazodni az élet útvesztőjében.

Akár lelki, akár testi megbetegedésük van, az aura megmutatja a testben lévő elváltozásokat, amelyekből a lelki problémák is kideríthetőek.

2006-ban vizsgáztam  a Tan Kapuja Buddhista Főiskola ötéves asztrológiai képzésén, ezt kiegészítve plusz egy évet tanultam NLP-t, ezzel is növelve az emberi lélek megértéséhez szükséges tudásomat. Kalo Jenő tanítványa voltam, Ő  az , aki megtanította számomra az egyik legfontosabb dolgot, az elfogadást.

Folyamatosan tanulok és képezem magam, ezoterikus tudásomat bővítem, fejlesztem képességeimet.

Elvégeztem és rendszeresen alkalmazom: Reiki I.-II.; szellemgyógyászatot; angyali kommunikációt; talpmasszázst; svéd masszázst; tarot kártya jóslást.Középfokú egészségügyi és OKJ-s gyógynövény kereskedői végzettségem is van.

Budapesten a I. kerületben fogadom az aurafotózás iránt érdeklődő embereket. Asztrológusként is sokat tudok segíteni azoknak akik valahol elakadtak és nem tudják merre menjenek tovább. Ez lehet karrier, munka,család,gyerek,házasság,továbbtanulás, anyagiak stb. A hozzám fordulóknak tanácsot tudok adni hogyan váltsanak életmódot, a helyes táplálkozás fontosságára ás a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztására.Spirituális életmód tanácsadóként is sokat tudok segíteni.Jelenleg természetgyógyász képzésen veszek részt.Fülakupunktúrás addiktológusnak készülök.

Minden jog fenntartva © 2022 aurafotozas.hu