logokisAURAFOTÓZÁS ÉS ELEMZÉS, ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS

Mi az Aura Video station?

Az Aura Video Station 5.2 egy bio-visszacsatolásos mérési elven működő, számítógépes auraleképző és aura- csakra és bioenergiaelemző rendszer, amely olyan alapelvekre és tanulmányokra épül, mint a bio-visszacsatolási méréstechnika, színpszichológiai módszertan, valamint a többszáz évre visszamenőleg már ismert emberi energiamezők és emberi lélek keleti tudománya.

  Az Aura Video Station bioadatainak méréseihez az Inneractive által kifejlesztett kézi bioszenzort (feedback) használja , ami valós időben (real time) méri a bőr elektromos aktivitását és a kéz bőrének elektromos vezetőképességét és hőmérsékletét, illetve a mérésnek megfelelő erősségű rezgéssel azoknak a változásait.. Ezeket a másodpercenként ismételt ingereket és az általuk bemért bioadatokat elemzi, dolgozza fel a biosensor, majd a számítógépbe bejutvtatva ezeket az adatokat a rendszer egy számára megadott színkódrendszer alapján megjeleníti az aurát és csakrákat, illetve az adatokat viszonyítja  egymáshoz, amely eredményét képes folyamatosan megjeleníteni energia diagramokban és folyamatosan változó aura-csakraképeként a számítógép monitorán.

A megjelenő aura-csakrakép tehát nem más, mint az egyén bioenergia mezőinek, érzelmi energia állapotának, valamint személyiségtípusára vonatkozó információknak adott időben történő folyamatos megjelenítése, leképzése.

Hogyan működik az Aura Video Station?

A méréshez teremtsen megfelelő mérési környezetet. A bal kézről vegye le a mérés eredményét is befolyásoló tárgyakat (gyűrű, fémkarkötő…)

 Helyezze lazán a bal kezét a  BIOSZENZORRA  és ujjaival mindenhol fedje le a mérőgombokat.
32 A bioszenzor a benne lévő processor és IC kapcsoló irányításával folyamatosan méri a kézen található testellenállási értékeket és hőmérséklet változásokat. Ezeket az adatokat  AURA VIDEO STATION szoftverei, elemzik és feldolgozzák, illetve összehasonlítják az előző másodperc méréseihez, majd megfelelő kiértékelő rendszer alapján viszonyítják egy jellemző fizikai és érzelmi energiaállapothoz. Az így leképzett aurakép, ami a számítógép képernyőjén folyamatosan megjelenik, az Ön energiatestét, vagyis az AURÁT jeleníti meg.

 42

 AURA KÉPE mindannyiszor megváltozhat, amennyiben mérhető érzelmi, szellemi, vagy pszichikai változás következik be.

Az AURA VIDEO STATION-nal nyomtathat megközelítően 20 különböző tartalmú elemzést, arcképes aurafotót, aurakontrollt, teljes alakos csakra képet, vagy akár 17-22 oldalas részletes aura-csakra jelentést 13 választható nyelv alapján. Az Auracentrum által kidolgozott mérésarchiválási rendszer használatával a nyomtatható elemző és kiértékelő listák tovább növelik a rendszer által nyújtott szolgáltatásokat.
51
Az AURA mérésének és elemzésének felelőssége:
 
Az AURA VIDEO STATION nem diagnosztizál fizikai problémákat és betegségeket!

Ezek az információk kizárólag ismeretterjesztő és reprezentációs célokat szolgálnak és nem szándékozik felülbírálni bármilyen orvosi, vagy fiziológiai tanácsadást vagy gyógykezelést. Bármilyen egészségügyi tanácsért, vagy gyógykezelésért, kérjük, forduljon szakorvosához!

Azonban meg kell jegyeznünk, hogy több mint kétéves mérési tapasztalataink alapján amikor valamilyen eszköz, vagy gyógyító hatást pozitív, illetve negatív változásait  vizsgáltunk, a hatás előtti és a hatás utáni mérések változásai az emberi energiarendszerben egyértelműen kimutathatók és azok elemzésével felállított elemzési módszerekkel különféle következtetések, megállapítások tehetők. A méréssorozatok tárolása és azok feldolgozása további irányt mutat az auramérés hitelességének bizonyítását illetően.

A másik fontos megállapításunk a két év alatt az, hogy az általunk megjelenített aurakép (amely felfogható egy piktogramként is), a benne hordozott információk alapján ( méret, szabályosság, színharmónia…) látványát tekintve sokkal jobban meggyőzi a mérésben résztvevő személyt saját energiarendszerének állapotáról, illetve alapszínének figyelembevételével szellemi (spirituális) fejlettségi fokáról. Az AVS által megjelenített,  tulajdonképpen multimédiásított mérési adatok sokkal jobban értelmezhetők mindenki számára, mint az azokat képviselő állandóan változó mérési adatok  számhalmazai.

Az aura mérések alapvető szerepe tehát az, hogy mindenki számára láthatóvá és értelmezhetővé tegyük az Őt körülvevő energiarétegeket, energiaállapotot, meghatározva fizikai és érzelmi állapotát, valamint spirituális fejlettségi szintjét  és akár különféle eszközök, módszerek felhasználásával bebizonyítsuk, hogy akár tudatosan, akár tudattalanul is lehetséges befolyásolni az energiarendszereket.

Mindemellett a folyamatos auramérések fontos, nélkülözhetetlen segédeszközei lehetnek különféle természetgyógyászati, wellness kezelések, eszközök, módszerek hatásának kimutatására is.

Az Aura Video Station az egészségmegőrzés, gyógyászat területén rendkívül széles körben használható, azonban nem szabad elfelejteni, hogy adott területeken alkalmazva hitelességét csak jól felépített elemző módszerek kidolgozásával erősíthetjük. Jelenleg Magyarországon több terület bevonásával folytatunk kísérleteket, illetve a tapasztalataink alapján készítjük az auraelemzési módszertant.

Minden jog fenntartva © 2022 aurafotozas.hu